САЛАТЕР- ПОМОШНИК ВО КУЈНА

  • Објавен пред 9 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 09.12.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поло маркет распишува оглас за

Салатер - Помошник во кујна

Работни задачи: Припрема и пакување на свежи салати, помошник за припрема на готови јадења во кујна.

Работно време во смени по договор.

 

Сите заинтересирани кандидати може да испратат CV на меил

tollaks@yahoo.com со назнака за ПОЛО САЛАТЕР

Или да не контактираат на телефон 070 220 882 до 16h  за да закажеме разговор

КЛИКНИ