Телефонски оператор (продажба)

Поради константно проширување на тимот, повторно бараме енергични професионалци да се приклучат на нашиот тим како агенти на контакт центарот. Конкретно се бавиме со продажба на продукт во Швајцарија, Австрија и Германија, каде што бележиме голем успех на пазарот.

Агентите на контакт центарот главно ќе имаат продажно-ориентирани цели, нудејќи производ кој има рекордно високи продажби, и е на подолго време на пазарот.

Кандидати без искуство се добредојдени. Тука сме да обучиме секој кој што сака да се усоврши во директна продажба.
Главни одговорности:
- Изведување на повици на веќе обезбедени контакти, со продажна цел.

- Мониторинг на пакетот (DHL) и негова активација кога ке пристигне кај корисникот.

- Грижа за клиенти преку комуникација со тимот од техничка подршка.
Барања:
- Основно познавање на српски / хрватски / босански јазик (клиентите потекнуваат од земји од поранешна Југославија). Ова се учи лесно бидејки не бараме да сте професионалци, но да имате основно познавање.
- Клиент-ориентиран начин на размислување
- Одлични комуникациски вештини (да немате срам при комуникација на телефон)
- Продажен став
- Тимски дух
- Минимум средно обрзование 
- Преговарачки способности

Работно Време: 14:00 - 20:00 (6 часа на ден)
Како да се аплицира:
Ве молиме да го испратите вашето CV и мотивационо писмо на: [email protected]

Kont tel : +38971721701

Некомплетни апликации нема да бидат разгледани.