Се бара ASP.NET програмер

 • Објавен пред 8 месеци
 • Вин-Инфо-Системи дооел
 • Активен до 21.04.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Се бара ASP.NET програмер за работа во софтверска фирма за развој и одржување на софтверски апликации.

Работната позиција нуди постојано усовршување на веќе постоечките знаења поради разноликоста на барањата кои се поставуваат од страна на корисниците. Работно искуство не е потребно.

Се покануваат сите кандидати да ја достават својата кратка биографија и својата работна кариера да ја започнат кај нас.

Пожелни квалификации:

 • ASP.NET C#,
 • SQL,
 • HTML,
 • CSS,
 • Javascript,
 • JQuery,
 • JSON,
 • SAP
 • Crystal Reports,
 • пожелно познавање на DevExpress контроли.

ВАЖНО: Својата биографија пратете ја во PDF формат на следнава е-маил адреса: helpdesk@vin-info-sistemi.com

КЛИКНИ