ПОМОШНИЦИ ВО САЛОНИТЕ НА ОНЕ.ВИП

 • Објавен на 2.2018
 • Мотиви
 • Активен до 16.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Мотиви бара кандидати за повремено ангажирање на работната позиција:

 

Помошници во салоните на ОНЕ.ВИП за:

 • Скопје,
 • Прилеп,
 • Куманово (задожително познавање на македонски и албански јазик),
 • Кочани.
   

Одговорности и задачи:

 • Постапување по кориснички барања,
 • Работни денови пон-пет (4 часа дневно).

 

Потребни услови за работа:

 • Желба за работа со корисници,
 • Одлични комуникациски и презентациски способности,
 • Работа со компјутери (MS Office).

 

Ве молиме испратете ја Вашата кратка биографија на: kariera@motivi.mk најдоцна до 16.02.2018.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат горе наведените барања.

КЛИКНИ