Економист/ка

За компанијата: ПРОЕКТ 42 е правен субјект со одобрена лиценца за управител, издадена од Регулаторната комисија за домување, чијашто примарна дејност е управување со заеднички делови на станбени, станбено-деловни и деловно-станбени објекти за домување. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 дена
  • Проект 42
  • Активен до 09.03.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Куманово

Поради развојни цели на компанијата ПРОЕКТ 42 има потреба од работник на следнава позиција во Куманово:

ДИПЛОМИРАН ЕКОНОМИСТ

Како компанија нудиме:

✅ Динамична работна средина.
✅ Свеж пристап кон работните обврски.
✅ Можност за развој во компанијата.
✅ Бонуси во зависност од видот и квалитетот на завршените задачи.
✅ Пријатна работна атмосфера и работа со млад и мотивиран тим.

Потребни квалификации:

✅ Високо образование.
✅ Со или без работно искуство.

Лични карактеристики:

✅ Динамична личност со способност за преземање иницијативa.
✅ Висок личен интегритет и професионален деловен однос.
✅ Одлични организациски и комуникациски вештини.
✅ Прецизен, точен и аналитичен пристап во работењето.
✅ Способност за работа под притисок во кратки временски рокови.
✅ Посветеност и одговорност.
✅ Лојалност.

Заинтересираните кандидати може да ни ја испратат својата кратка биографија на е-пошта: [email protected]

Огласот трае 20 (дваесет) работни дена, сметано од денот на објавувањето на огласот. Изборот ќе се изврши во рок од 10 (десет) дена по истекот на рокот за пријавување.