Продажен асистент во liquor shop

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • ЕСИ
 • Активен до 30.09.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш клиент чија основна дејност е трговија со храна, тутун и пијалоци за новиот Liquor Shop, лоциран во новиот урбан центар East Gate во Скопје, потребни се:

ПРОДАЖНИ АСИСТЕНТИ ВО LIQUOR SHOP (М/Ж)

Опис на работни задачи:

 • Презентација на производите во продавницата
 • Комуникација со клиенти
 • Работа на каса

Бараме:

 • Завршено најмалку ССС
 • Претходното работно искуство не е задолжително, но ќе се смета за предност
 • Силно развиени интерперсонални вештини
 • Уреден, претставителен и професионален изглед
 • Ориентација кон клиенти
 • Висок степен на лична организираност и интегритет

Понуда:

 • Обезбедена обука од страна на работодавачот во времетраење од 15 дена
 • Работа со полно работно време од 40 часа неделно распоредено во 6 дена во неделата
 • Работното време е распоредено во 2 смени од 10:00-16.00 и 16:00-22.00 часот
 • Можност за бонуси согласност остварените резултати и политиката на компанијата.

Своите биографии испратeте ги на [најави се за да го видиш е-маилот] и или аплицирајте директно на www.esi.mk .

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
 rabota@esi.mk, www.esi.mk