Пракса во Македонски Телеком АД Скопје

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанијата Македонски Телеком АД Скопје објавува оглас за ангажирање на студенти во делот на Техника. Дополнителните информации за условите може да ги погледнете на следниот линк. Студентите своите CV-a треба да ги достават на следната емаил адреса sonja.kargova@telekom.mk со назнака пријава за Техника.

КЛИКНИ