МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

  • Објавен пред 2 месеци
  • НО ЛИМИТ Менаџмент
  • Активен до 12.08.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од НО ЛИМИТ Менаџмент:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ во ХОРЕКА СЕКТОР - плата до 31.000 ден

Обврски и одговорности:

- Комуникација со постоечки и нови клиенти - развој на пазарот

- Одговорен за унапредување на продажбата

- Преговарање со потенцијални клиенти и формирање понуди

- Контрола на продажбата 

Потребни квалификации:

Претходно работно искуство (предност)

- Возачка дозвола Б категорија

КЛИКНИ