МАГАЦИОНЕР И ДОРАБОТНИК ВО ПЕЧАТНИЦА

Арт Принт Студио, има потреба да вработи:


МАГАЦИОНЕР И ДОРАБОТНИК ВО ПЕЧАТНИЦА


Опис на работата и работните задачи:​

 • Магационер и Доработник во печатница (во редок случај возач за подигање и испорака на материјали),
 • Примање роба, складирање, издавање, хартија, боја, фолии и алати потребни за печатница. (правење попис еднаш месечно),
 • Доработник во печатница,
 • Лепење, штосување, хефтање, перфорирање, тврд повез и сите останати доработки во печатницa,
 • Возач,
 • Подигање одредена итна роба (бидејќи поголемиот дел ни го доставуваат),
 • Испорака на разновидни печатени материјали,
 • Носење документи во разни институции по потреба,
 • Одржување на возилата,
 • Помош при лепење на фолии-тапети,
 • Сечење на графички нож,
 • Сечење плексиглас,
 • Форекс,
 • Центраговање, хефтање, собирање, и разни други работи во печатница


За таа цел потребно е лицето да поседува:

 • Особен интерес за работа во печатница,
 • Лична и професионална ефективност,
 • Прецизност и ажурност во работатата,
 • Подготвеност за работа во тим, во производствен погон,
 • Подготвеност да ја прифати фирмата како своја.


Лицето ќе ги има следнива задачи:
Помош и работни обврски со останатите вработени за изработка на печатени продукти во печатницата
Можност за добра заработка после воспоставување, усогласување и координација на целиот систем.

Вашето CV пратете го на емаил: artprintstudio@gmail.com, со задолжителна назнака „МАГАЦИОНЕР-ДОРАБОТНИК”.


Општи правила за аплицирање:
Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).
Назнака на позиција за која се аплицира.

КЛИКНИ