Пица мајстори

  • Објавен пред 11 месеци
  • МОНЕТТ ДОО СКОПЈЕ
  • Активен до 14.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Нов ресторан во центарот на градот има потреба од два пица мајстори со работно искуство.

Телефон за контакт : 078 363 664

КЛИКНИ