Монтер на клими мултисплит систем и топлински пумпи

За компанијата: СЕТЕК сé од техника е лидер во областа на ИТ, аудио видео и белата техника, кој на македонскиот пазар е присутен 28 години. СЕТЕК сé од техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија... повеќе за компанијата »

МОНТЕР на клими мултисплит систем и топлински пумпи

Потребни квалификации:

• Минимум ССС

• Пожелно претходно работно искуство

• Познавање на мултисплит системи и топлински пумпи

• Способност за тимска работа

• Одговорност во исполнувањето на работните задачи и цели

Одговорности и работни задачи:

• монтажа и одржување на клима уреди

 Ние нудиме:

·         Работа во динамична средина со тим на професионалци

·         40 работни часа неделно

·         Можност за континуирана надградба и развој во кариера

·         Обуки за напредок во кариерата

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија (CV) - ЗАДОЛЖИТЕЛНО, со слика не постара од 6 месеци на e-mail адресата  [најави се за да го видиш е-маилот]

барај огласи за вработување » барај останати огласи »