Оператори на машина во погон за производство на соларни панели

Плата од 25.000 ден.

За компанијата: Нашата компанија КМГ ЕОЛ КВАЗАР ДООЕЛ СКОПЈЕ е основана во 2007 година со цел да дизајнира и понуди решенија за заштеда на електричната енергија со помош на иновативни соларни производи кои покрај заштедата... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • КМГ ЕОЛ КВАЗАР
 • Активен до 24.03.2023
 • Позиција: Оператор во производство/машина
 • Локација: Скопје
 • Веб: kmgeol-kvazar.mk

PIKCELL GROUP вработува 10 оператори на машина во погон за производство на соларни панели!

Потребни квалификации и способности:

 • Со или без работно искуство
 • Ефикасност и одговорност во реализација на доделените работни активности
 • Прецизност и посветеност во работата
 • Способност за тимска работа и брза прилагодливост
 • Позитивен став и желба за учење

Што нудиме:

 • Стабилна работа во која се стимулира учење и професионален развој
 • Работа во пријатна и позитивна атмосфера
 • Можност за професионален развој во согласност со меѓународни стандарди за квалитет
 • Предизвикувачко и технолошки напредно работно опкружување 
 • Стручна подршка во извршувањето на задачите
 • Навремени примања на крајот од тековниот месец

Почетна плата од 25000 МКД

Сите заинтересирани кандидати нека испратат свое CV со задолжителна назнака “РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО“ на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Повеќе за нас можете да дознаете на https://pikcellgroup.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »