Доктор по стоматологија

  • Објавен пред 4 дена
  • ПЗУ Мама Дент
  • Активен до 27.09.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Стоматолошката Ординација ПЗУ МАМА ДЕНТ, во о. Зелениково има потреба од доктор по стоматологија.

Потребно е поседување на важечка лиценца за работа . 

Ве молиме сите заинтересирани да испратат CV на [email protected] .