КАФАНА ДЕБАР МААЛО, КЕЛНЕРИ/КИ ПЛАТА 30 000 ДЕНАРИ

 • Објавен пред 2 недели
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 13.09.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Тренд Фуд Бар:

ПРОДАВАЧИ НА ГИРО - хигиеничарки/садомијачки

КАФАНА ВО ДЕБАР МААЛО  има потреба од Келнери:

Персонал  на следнава позиција: Келнер со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со работно искуство.

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата во износ од 30 000 денари.

 Контакт: ristevski.saso@yahoo.com 

телефон за контакт:  070/277-137

КЛИКНИ