Оператор на машина за производство на кеси

За компанијата: Супериор е основан во 1992 година како специјализирана компанија за производство, конфекционирање и печатење на секаков вид на ролни, хартии, фолии и флексибилна амбалажа. Нашите производи се употребуваат... повеќе за компанијата »

Супериор има потреба од ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА КЕСИ.

Бараме личност која ќе се вклопи во компанија со традиција и 30 годишно искуство со исклучително професионален и динамичен тим.

За таа цел потребно е кандидатот да поседува:

  • Подготвеност за работа во тим, во производство
  • Ажурност во работата и желба за учење

Вашата биографија може да ја испратите електронски на следниот мејл: [најави се за да го видиш е-маилот] или да не исконтактирате на телефонските броеви +389 2 3091 760 и/или +389 71 268 890

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »