Механичар

За компанијата: ДМ Транс, е компанија која ги застапува брендовите на холандскиот производител на камиони DAF TRUCKS NV и германскиот производител на приколки KOGEL за територијата на Р Македонија. Мисијата на нашата... повеќе за компанијата »

ДМ ТРАНС - DAF, Македонија има потреба од следнава работна позиција:

Механичар - комерцијални возила

Услови кои треба да ги исполнува кандидатот :

  • Работно искуство мин 2 години

Апликациите можете да ги испратите на следниов e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »