Продавач во малопродажба

 • Објавен пред 3 месеци
 • SF1 Clips Dooel
 • Активен до 28.06.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

СФ1 Клипс Дооел - ексклузивен увозник на реномираниот дански бренд на накит PANDORA распишува конкурс за работна позиција:

ПРОДАВАЧ ВО МАЛОПРОДАЖБА

Услови на кандидатите:

 • Комуникативна, доверлива и одговорна личност,
 • Минимално 1 година работно искуство во малопродажба,
 • Развиени вештини на продажба и ориентираност кон купувачите,
 • Насоченост кон остварување на зададени цели,
 • Изразена иницијатива и проактивен пристап во работата,
 • Развиени способности за ефикасно планирање и организирање,
 • Познавање работа на компјутер,
 • Активно познавање и користење на англиски јазик,
 • Добра организација на време,
 • Претходна работа со накит ќе се земе како предност.


Обврски:

 • Одржување највисоко ниво на услуга во секој момент,
 • Постигнување на зададени продажни цели,
 • Подршка на менаџментот во дневно oрганизациски работи,
 • Познавање и спроведување на потребни законски регулативи и водење на документација,
 • Усогласување на сите активности со правилата  на компанијата,
 • Изработка и анализа на извештаи во склад со барањата на компанијата,
 • Декорација на продажното место во склад со стандардите.


На вработените им нудиме:

 • Работа во динамично опружување
 • Можност за работа во смени
 • Усовршување во областите на продажба и декорација
 • Можност за вработување на неопределено време
 • Слободен ден за роденден

Доколку сакате да станете дел од нашиот успешен и динамичен тим во новото продажно место на PANDORA во Скопје, пратете ја својата биографија на pandora.job@sf1clips.com со назнака “Конкурс Скопје”. Иако ја цениме секоја апликација и ви благодариме за интересот за нашата компанија, само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ