М1 медиа ТЦ:БИСЕР Продажен персонал

  • Објавен пред 9 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 13.12.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Распишуваме оглас за работно место Продавач во М1 медиа

М1 медиа е спецјализирана продавница за продажба на весници, билети за настани, тобако акцесоари, цигари и сл. Се наоѓа на влез во трговскиот центар Бисер Аеродром.

Нудиме:

*пријава на неопределено време

*работа во систем со високи стандарди

*еластичност за графикон на смени

*пријатна работна атмосфера

*можност за напредок

Потребни квалификации

Основни задачи

*продажба и услужување на клиенти по стандардите на компанијата

*работа со фискална каса со баркод читач

*прием на роба

*грижа за хигиена на продажното место

*правилно редење на роба според хармонограм

Сите заинтересирани да пратат CV со слика на меил tollaks@ayhoo.com

со назнака  за  М1 медиа или да не контактираат на телефон 070 220 882

КЛИКНИ