Сметководител

  • Објавен пред 4 недели
  • РИВА СТ ДООЕЛ
  • Активен до 23.11.2023
  • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
  • Локација: Скопје
  • Веб: rivast.mk

РИВА СТ - сметководствена компанија од Скопје која постои 30 години има отворена позиција на работно место - Помошник Сметководител

Потребни квалификации:

- Образование минимум ССС

- Работно искуство во областа на сметководството 

- Познавање на програмите од MS Office пакетот

- Познавање на англиски јазик - ќе се смета за предност

- Доверливост и лојалност при вршењето на работните задачи

- Претходно работно искуство во сметководствено биро - ќе се смета за предност.

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV на контакт маилот [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »