Комерцијалист за реонот на Кочани

 • Објавен пред 5 месеци
 • Lactalis MK ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 07.02.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Кочани

Lactalis MK ДООЕЛ Скопје има потреба од Комерцијалисти за реонот на Кочани.

Што очекуваме од вас:

 • Постојана грижа и унапредување на соработката со купувачите на дефинираниот реон
 • Грижа за оптималното ниво на снабдување на купувачите од асортиманот на Лацталис МК
 • Реализирање на зададените цели на продажба на неделно и месечно ниво
 • Предлог и склучување на договори со нови купувачи
 • Одговорност за имплементирање на мерчендајзинг стандардите.
 • Мониторинг и контрола на финансиските индикатори и на наплатата во реонот.

Потребни услови:

- возачка дозвола Б категорија

- ССС 

- пожелно е претходно работно искуство во Продажба

- желба за учење и постигнување на високи резултати

Што нудиме:

- редовни месечни примања

- бонуси и стимулации во зависност од реализираните таргети

- обуки, тренинзи и тим-билдиг активности

- работа во позитивна и мотивирачка атмосфера

КЛИКНИ