Продавачи

 • Објавен пред 7 месеци
 • Санмарти ДОО
 • Активен до 10.08.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ПОТРЕБНИ ЗА ДВАЈЦА ПРОДАВАЧИ

 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност
 • Возачка дозвола  Б – категорија, активен возач

 

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
 • Развивање и одржување на односите со клиентите

 

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамична, иницијативна и насочена кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа

 

Ние нудиме:

 • Обука на кандидатите
 • Можност за професионален развој и унапредување

 

Регион Скопје- Визбегово, Скопје- Влае.

 

 Санмарти Подружници –Визбегово и Влае.    

 

Доколку сте комуникативни, ориентирани кон остварување на резултати и сакате да работите со купувачи, Ве молиме пријавите со Ваша биографија (CV) да ги испратите преку полето Аплицирај веднаш, со назнака на апликацијата за „Продавач”.

 

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведениве услови, ќе бидат контактирани!

Апликациите без назнака НЕМА да бидат разгледани!

КЛИКНИ