Слаткар/ки

  • Објавен пред 4 месеци
  • ЛАРИНА ИМПЕКС ДООЕЛ
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
  • Локација: Скопје

Ларина Импекс ДООЕЛ има потреба од слаткарки за производство на слатки со или без работно искуство.

КЛИКНИ