Шпедитер

  • Објавен пред 2 недели
  • ТОНИ ШПЕД 2018
  • Активен до 22.05.2024
  • Позиција: Транспорт/логистика/шпедиција
  • Локација: Прилеп

Kомпанија за шпедитерски услуги ТОНИ ШПЕД 2018 има потреба од еден шпедитер за изработка на царински декларации. 

  • Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство на истата работна позиција и кандидатите со положен стручен испит- лиценца за царински декларант.

Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »