Шеф на смена плата 30 000 денари

 • Објавен пред 3 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 28.04.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Ресторан, има потреба од:

 

Шеф на смена

 

Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство на иста позиција,
 • Познавање на англиски јазик,
 • Дополнителни обуки од областа на угостителство ќе се сметаат како предност,
 • Познавање на и MS Office пакетот.

 

Личен профил:

 • Професионален однос кон клиенти,
 • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи,
 • Да поседува одлични комуникациски способности,
 • Динамичност, желба за работа,
 • Способност за формирање и водење на тим,
 • Способност за работа под притисок.

 

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: davorjov1@gmail.com  со задолжителна назнака за ,,Шеф на смена'.

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ