Amsterdam Excellence Scholarship

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 15.01.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Универзитетот во Амстердам има отворена програма за стипендии за талентирани студенти. Програмата е за постдипломски студии и е наменета за интернационални студенти од земји што не се членки на ЕУ, за студирање во областа на економијата и бизнисот, хуманитарните науки, правото, науката и социјалните науки. Крајниот рок за пријавување е до 15 јануари, 2017 година.

Сите информации прочитајте ги ОВДЕ.

КЛИКНИ