Практикант за административно и канцелариско работење

  • Објавен пред 6 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 14.12.2018
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Компанија има потреба од Практикант за административно и канцелариско работење.

Работни задачи:

  • прима и средува документи;
  • прием на странки;
  • контактира со фирми и врши набавка на материјал;
  • соработува со надлежни служби и органи.

Вашите апликации доставете ги на следната e-mail адреса: goran.stojanovski.1980@gmail.com.

КЛИКНИ