Комерцијалист

  • Објавен пред 6 месеци
  • ЕСИ
  • Активен до 15.01.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

За потребите на реномирана и етаблирана компанија, бараме:

Комерцијалист (реон Скопје ) 

 

ЗАДАЧИ:

·         Стекнување нови и одржување на односите со постоечките клиенти

·         Грижа за пласман на продажбата

·         Истражување и анализа на пазарот

 

 

БАРАМЕ:

 

·         Завршено средно образование (ССС)

·         Неопходно е претходно работно искуство на иста позиција

·         Познавање на пазарот и продажни места низ цело Скопје

·         Снаодливост, добри организациски и комуникациски вештини

·         Лојалност, прецизност и посветеност на работењето, амбициозност

·         Позитивен став

·         Флексибилност и способност за адаптирање

·         Способност за работа под притисок

·         Познавање на англиски јазик

·         Познавање на Word, Excel и Outlook

·         Поседување на возачка со Б категорија

 

ПОНУДА:

 

·         Договор на определено со можност на неопределено време

·         Работно време понеделник до петок 8:30 до 16:30

·         Плата по договор

 

 

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mkwww.esi.mk

 

 

 

КЛИКНИ