Оператор за контрола на квалитет - локација Скопје

За компанијата: Компанија основана од искусен тим за управување со квалитет. Повеќе од 8 години искуство во автомобилска контрола на квалитетот повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ДСА Теам ДООЕЛ
 • Активен до 01.12.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ДСА ТЕАМ Дооел е тим од професионалци фокусирани на помагање на компаниите во областа на управување со целокупниот квалитет , континуирано подобрување, управување и решавање на проблеми со речиси една деценија искуство на мултинационалните пазари.

Поради зголемениот обем на работа , имаме потреба од вработување на кандидати за работната позиција :

                                       ОПЕРАТОР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

Работни обврски :

 • Сортирање и селекција на делови ;
 • Доработка на делови ;
 • Поддршка на производствен процес ;
 • Тестирање на производи на локацијата на купувачот;
 • Контрола на квалитетот на компоненти на готов производ;
 • Следење на инструкции за работа и работни упатства;
 • Почитување на инструкциите за безбедност и заштита при работа ;
 • Прецизност и точност во извршување на работните задачи;
 • Oдржување на работниот простор.

Услови :

 • III/ IV степен на образование ( со или без работно искуство );
 • Тимска работа ;
 • Одговорна и детална личност;
 • Посветеност и прецизност во работата;
 • Подготвеност за работа во III смени;

Ние нудиме :

 • Тренинг и обука за разни проекти ;
 • Moжност за напредок и едукација ;
 • Можност за работа на проекти во странство;
 • Работа во динамично работно опкружување во брзорастечка компанија

Заинтересирани кандидати, кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да ги достават  своите биографии на следната е – маил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Само оние апликанти кои ги исполнуваат критериумите наведени погоре, ќе бидат повикани на разговор.

Станете дел од  тимот , кој постојано напредува !  www.dsaoutsourcing.com