Шивачки

  • Објавен пред 11 месеци
  • Пет-Тех
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Скопје

Конфекција ПЕТ-ТЕХ триангла - Маџари има потреба од:

  • 2 Конфекциски шивачки со работно искуство,
  • 2 Рачни работнички со и без работно искуство,
  • 1 Mагационер.

Фиксно работно време. Слободни саботи минимум две во месецот.

Солидна плата.

Подетални информации и пријавување на мобилен телефон: 070/220-992

КЛИКНИ