Готвач

 • Објавен на 2.2018
 • Венето
 • Активен до 20.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Реномираниот ресторан ВЕНЕТО, вработува:

 

Готвач

 

Потребни квалификации:

 • Работно искуство минимум 2 години,
 • Одржување ред и хигиена,
 • Иновативност и креативност,
 • Познавање на италијанска кујна,
 • Вештини за декорирање.

 

Личен профил:

 • Брзина во работата,
 • Посветеност на работата,
 • Педантност,
 • Одговорност, чесност и лојалност,
 • Способност за работа под притисок,
 • Способност за тимска работа.
КЛИКНИ