Одговорно лице за РЕЗЕРВАЦИИ

Новоотворен урбан кафе бар во центарот на Скопје има потреба од:

 

 Одговорно лице за резервации

 

Што бараме?

  • Работно искуство,
  • Познавање на англиски јазик.

 

Што нудиме?

  • Пријавување и склучување на договор за работа,
  • Плата по договор,
  • Слободни денови по договор (минимум 5 дена месечно).

 

Ве молиме вашето резиме со фотографија да го доставите на емаил partybarsubway@gmail.com, со назнака за работното место за кое аплицирате.

 

КЛИКНИ