Оператор во производство

За компанијата: Чагатај Кабло е основана во 1998 година и започна со производство и снабдување со кабелски и електрични системи за автомобилската индустрија. Од денот на нашето основање, важноста што му ја даваме на квалитетот се докажа со добиените сертификати. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »