Агент за недвижен имот

  • Објавен пред 10 месеци
  • ФЛОКС КМ ДООЕЛ
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ФЛОКС агенција за недвижности има потреба од агент за недвижен имот, задолжителна е возачка дозвола Б категорија ( активен возач ).

Контакт - 02/3082-515

ул. М. Т. Гологанов 98-1/12, Скопје ( комплекс Гранд Престиж )

Вашето CV за работа испратете го на floks_km@yahoo.com

КЛИКНИ