Оглас за вработување имплементатор

  • Објавен пред 12 месеци
  • Ентер ДОО
  • Активен до 09.12.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Ентер ДОО, за потребите на своjата работна единица во Скопје објавува слободно работно место за:

1. Имплементатор на деловни софтверски решенија со потребни квалификации:

• завршено високо образование од економски или технички науки

• одлично познавање на англискиот јазик и канцелариско користење на компјутерите

• познавање на сметководство и ERP програми ќе се смета за предност

• работно искуство со компјутери, системски софтвер и бази на податоци ќе се смета за предност

• возачка дозвола Б категорија

Рок за доставување на апликации:  15.12 2017 (петок).

За наведеното работно место може да конкурираат лица со и без работно искуство. Заинтересираните кандидати ќе бидат интервјуирани и тестирани за проверка на нивните квалификации. Начин на доставување на апликации CV-a: по пошта, лично или е-маил. Доставување на апликации и информации во просториите на Ентер, на ул. Јане Сандански 26 во Охрид и на ул. Загребска 28 во Скопје, секој работен ден од 08 до 16 часот и на телефон 046 231-270 или на е-маил : jobs@enter.com.mk . Лице за контакт информации: Љубинка Кочовска. 

КЛИКНИ