Вработување во Mr.Bricolage

  • Објавен пред 3 месеци
  • Брико Македонија
  • Активен до 26.11.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Mr.Bricolage го проширува својот тим, има потреба од вработени за следните работни позиции:

  • продавачи
  • касиери

Испратете го Вашето CV на: hr@mr-bricolage.mk

КЛИКНИ