Референт за продажба на оков за мебел

 

Потребни квалификации:

 • ССС и/или  ВСС (техничка насока)
 • Работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на компјутерски програми
 • Возачка дозвола Б категорија

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организација на активности за продажба
 • Одржување и развивање на односи со клиенти

Вештини и способности:

 • Способност за преговарање и убедување
 • Способност за работа во тим
 • Аналитички вештини
 • Флексибилност за работа на терен

Наши обврски:

 • Обука и тренинг на кандидатот преку посета на нашите странски добавувачи
 • Можност за професионален развој и унапредување во работата и позицијата
 • Службено возило за работа на терен

 

Доколку се препознавате во нашите барања, испратете го Вашето CV на нашата e-mail адреса vrabotuvanje@megatehna.com  со точна назнака за кое работно место конкурирате.

КЛИКНИ