Електротехничар - Електроничар - Сервисер на електронски уреди и печатарска опрема

Плата од 24.000 ден.

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Плакатер - Возач - Оператор на машина - Оператор за доработка

Најголемиот принт центар во Македонија - Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

 

Распишуваме оглас за работното место „Електротехничар - Електроничар - Сервисер на електронски уреди и печатарска опрема“.

 

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации.

Работниот однос се заснова на определено време за период од 1 месец, со можност за продолжување на 3, 6 или 12 месеци или на неопределено време.

 

Лични карактерискити на кандидатот:

 

 • Комуникативност;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Флексибилност, проактивност и лојалност;
 • Желба за докажување и напредок;
 • Способност за самостојна и тимска работа.

 

Професионални знаења и способности

 

 • Солидно познавање на електротехника и електрониката ;
 • Искуство во сервисирање на печатарски машини (офсет, инкџет и дигитал офсет) ке се смета како предност;
 • Познавање на IT технологии;
 • Добро познавање на пишан и говорен англиски јазик.

 

Нудиме:

 

 • Одлична работна атмосфера
 • Можност за постојан раст и развој

 

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат претходно работно искуство.

 

 

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција Електротехничар - Електроничар - Сервисер на електронски уреди и печатарска опрема”.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »