Нови работини позиции

 • Објавен пред 11 месеци
 • Дандарком
 • Активен до 13.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Фирма за маркетинг и продажба во Скопје има потреба од:

 

Соработници со полно работно време (возраст од 18-45 години)Потребни квалификации:

 • Минимум ССС,
 • Делумно познавање англиски јазик,
 • Амбициозност,
 • Професионалност,
 • Способност за тимска работа,
 • Мотив за унапредување + бонуси, 
 • Возачка дозвола Б категорија, 
 • Предност имаат соработници со сопствено возило.


Интервјуата за работа на пријавените кандидати ќе се одржат на 15.01.2018
Заинтересираните треба да испратат CV на: dandarkom@gmail.com или директен контакт од 09:30-16:30 на тел: 02/2774-338  070/322-048

КЛИКНИ