Физиотерапевт

Дермаестетика Доо Скопје е компанија која постои веке 10 години и е ексклузивен застапник на професионалните француски козметички брендови GUINOT INSTUTUT PARIS И MARY COHR PARIS. 
За потребите на нашиот мастер тренинг салон распишуваме оглас за следниве работни места:

Физиотерапевт


Потребни квалификации:

  • Завршено соодветно средно образование насока физиотерапевт или сродно средно образование со дополнителен сертифициран курс по физиотерапија
  • Неопходно познавање на протоколите и техниките за масажа на лице и тело
  • Познавање на барем еден странски јазик и работа со компјутер ке се смета за предност,
  • Лични квалификации на комуникативност, срдечност и желба за учење и совладување на нови техники и протоколи на третмани и масажи

Ние нудиме:

  • Високо професионална средина за работа, беспрекорност и коректност,
  • Иницијална обука за работа со брендовите, континуирана едукација за третманите и професионалните производи,
  • Интернационални Сертификати и референци,
  • Редовна плата плус бонуси од реализацијата,

Доколку сте заинтересирани ве молиме испратете ни кратка биографија на нашата емаил адреса petanoska@t-home.mk 

КЛИКНИ