Поло Маркет - Раководител на Mаркет (м/ж) - Црниче

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

Бараме Раководител на Mаркет (М/Ж) М1 Поло Маркет - Црниче

Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство на раководна позиција во маркет
 • Познавање на MS Office пакет
 • Минимум ССС образование
 • Познавање на англиски јазик ке се смета за предност.

Работни одговорности:

 • Се грижи за нормалното тековно работење на маркетот
 • Ја следи продажбата во маркетот
 • Изготвува извештаи за продажба(на неделно,месечно,годишно ниво)
 • Ја контролира услугата и комуникацијата на вработените со клиентите
 • Го унапредува работењето на маркетот
 • Предлага подобрување на тековните операции за зголемување на продажбата

Нудиме:

 • Стимулативни и редовни месечни примања
 • Бонуси и додатоци од продажба 
 • Позитивна работна атмосвера
 • Регрес за годишен одмор согласно Законсите нормативи
 • Работен ангажман во близина на место на живеење.
 • Бонус за препорачан пријател за работа

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик преку полето Брза Апликација со назнака “Раководител на Маркет” во насловот на пораката или на e-mail  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување. Контакт телефон  071287001

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »