ПОЛО маркет - продавач на деликатес

  • Објавен пред 9 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 09.12.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Поло маркет Црниче има потреба од

продавач на деликатес

Потребни квалификации:
завршено средно образование
со или без работно искуство
основно познавање на компјутери
способност за работа во смени
 

Ние нудиме:
пријатна работна атмосфера
навремена исплата на плата
регрес на годишен одмор (К-15)
можност за напредување


Вашата биографија може да ја испратите на следниот маил: tollaks@yahoo.com

За сите дополнителни информации, контакт на телефон 070 220882  до 16 часот

КЛИКНИ