Ракувач со машини- Оператор

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

Вивакс е македонска компанија која постои 30 години и брои повеќе од 110 вработени. Постојаното вложување во модернизација на производствените процеси, ја прават една од најуспешните компании на Балканот, во полето на производство на овошни сокови.

Секој напредок и достигнат успех на компанијата е резултат на успешното функционирање на целиот тим, желбата за заедничка работа и позитивната енергија.

Искористете ја можноста за кариера во Вивакс и аплицирајте за позицијата:
РАКУВАЧ СО МАШИНИ – ОПЕРАТОР

Одговорности и задачи:

 • Да ракува со машината на која е распределен согласно Упатствата за работа со машините;
 • Да се грижи за техничка исправност на машината согласно неговата стручност;

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС – електро/машински техничар се смета за предност;
 • Најмалку 1 година работно искуство;

Од кандидатот очекуваме:

 • Способност за работа во тим;
 • Самоиницијативност, исполнителност и чесност;
 • Организираност и одговорност;
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.

Ви нудиме:

 • Минимална месечна плата во висина од 40.000 денари, (во зависност од предходното работно искуство на кандидатот на иста или слична позиција, додатоците на плата по основ на: минат труд, ноќен труд, бонус, оброк и други, согласно законските прописи);
 • Исплата на прекувремени часови;
 • Исплата на регрес за годишен одмор;
 • Напредување во работата;
 • Награди за работна успешност и посветено извршување на работните задачи;
 • Обезбеден оброк;
 • Работа во пријатна и позитивна атмосфера.

Сите заинтересирани кандидати нека испратат свое CV со фотографија не постара од 6 (шест) месеци и мотивационо писмо на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со задолжителна назнака “РАКУВАЧ СО МАШИНИ – ОПЕРАТОР“.

Конкурсот е отворен 10 работни дена од неговото објавување (од 27.06.2024 до 10.07.2024 година).

Напомена:

Единствено апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака за позицијата на која кандидатот аплицира, НЕМА да бидат разгледани!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »