ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

  • Објавен пред 8 месеци
  • МАК-АКАУНТ БИРО ДООЕЛ
  • Активен до 19.05.2018
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

СМЕТКОВОДСТВЕНО БИРО БАРА ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ.ИСПРАТЕТЕ CV  СО СЛИКА НА jobsmetkovodstvo@gmail.com 

КЛИКНИ