Инсталатер на мрежна опрема

Плата од 20.000 ден. до 30.000 ден.

За компанијата: Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија основана во 2005 година. Во периодот од 15 години, па до денес, компанијата прерасна и постана препознатлив бренд во ИТ секторот. ФИБЕРНЕТ М-К... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ФИБЕРНЕТ М-К
 • Активен до 19.05.2022
 • Позиција: Електроника и телекомуникации
 • Локација: Скопје
 • Телефон: +38922403100
 • Веб: www.fibernet.mk

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на две позиции:

ИНСТАЛATЕРИ НА МРЕЖНА ОПРЕМА (со и без работно искуство)

 

Работни задачи:

 • Изведба на телекомуникациска мрежа преку оптичка инфраструктура во станбени објекти
 • Подготовка на инсталација кај краен корисник
 • Сетирање на корисничка опрема

 

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Познавање на англиски јазик
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
 • Комуникациски вештини
 • Способност за самостојна и тимска работа

 

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, пратете го вашето CV преку брза апликација или на следната емаил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »