Магационер

(преземи го огласот во Word)

ПОСТ ЕКСПРЕС МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје, друштво за поштенски услуги, поради зголемување на обемот за работа, Ви нуди можност за вработување. Има потреба од:

1. Магационер, со завршен минимум ССС со и без работно искуство во областа и возачка дозвола Б-КАТЕГОРИЈА.

Со назнака за магационер (шифра vrabX005)

Вашето CV со фотографија не постара од 6 (шест) месеци доставете ја на e-mail vrabotuvanje@postexpress.mk со назнака како што е наведено погоре.

Напомена:

-Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

-Апликациите без назнака нема да бидат разгледани

Општи правила за аплицирање:

-именување на документ за аплицирање-CV (име и презиме на апликантот)

-назнака на позиција за која се аплицира

 

КЛИКНИ