Spik Insa: Економист

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 12.01.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Целосен оглас:

Компанијата Спик - Инса бара економист со или без работно искуство.

Потребно е:

  • Одлично познавање на англиски јазик 
  • Завршени додипломски студии на Економски Факултете на УКИМ или слично 
  • Познавање на увоз/извоз


Вашето CV може да го испратите на spikinsa.info@yahoo.com најдоцна до 12.01.2017 год.
Повеќе информации за фирмата може да дознаете на следниот линк: www.spik-insa.com  

КЛИКНИ