ХИГИЕНИЧАР

За компанијата: ФИТОФАРМ е компанија основана е во 1989 година како прва приватна галенска лабораторија во Македонија. Оттогаш па се до денес, ФИТОФАРМ бележи постојан подем и континуиран развој, прераснувајќи во модерна... повеќе за компанијата »

ФИТОФАРМ ПЛУС  е реномирана фармацевтска компанија, која во рамките на својата деловна определба како клучен столб го има поставено индустриското производство и продажба на козметички производи, додатоци во исхраната, хербални  производи и медицински помагала.

 

ФИТОФАРМ ПЛУС  - фармацевтско-козметичка индустрија,  има потреба од проширување на својот тим на следната работна позиција:

 

ХИГИЕНИЧАР

Потребни квалификации:

  • ССС
  • Кандидатите со искуство во областа ќе имаат предност

Личен профил:

  • Одговорна и  лојална личност
  • Љубезност и педантност, со позитивен став
  • Способност за тимска и самостојна работа

 

Работно време: од понеделник до петок од 08 до 16 ч

Државните и верските празници се неработни.

Обезбеден превоз

 

Само кандидатите што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

Со доставата на мојата биографија се согласувам компанијата да ги обработува моите лични податоци за цели на пополнување на отворената работна позиција за која конкурирам.

 

Аплицирајте на e-mail: administrator@fitofarm.com.mk

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »