Сметководител

За компанијата: Нашите услуги опфаќаат комплетно сметководство, даночна евиденција и даночен консалтинг и планирање, финансиска анализа и извештаи, финансиски консалтинг, правен консалтинг, работни односи. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Надекс ДООЕЛ
  • Активен до 23.07.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Се бара сметководител за работа во сметководствено биро.