Соработник за набавки

 • Објавен на 11.2022
 • Еуровиа Дооел
 • Активен до 02.12.2022
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Тетово
 • Веб: eurovia.mk/
 • Facebook: eurovia.mk

(преземи го огласот како PDF)

Соработник за набавки

Еуровиа има потреба од Соработник за набавки - Желинио
 

Локација: Желино, Тетово
Оддел: Финансии
Рок за пријавување:
30.11.2022
Позиција: 1

 

Цел на работното место:

 • Гарантира спроведување на активности неопходни за набавка на стоки за тргување, врши надзор и контрола на испораките и се грижи да остварува ефикасни набавки, оптимални залихи и заштеди за компанијата.

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40 часа;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

Потребни квалификации:

 • Високо обрзование во областа на логистика-набавка
 • Одлично познавање на Office
 • Напредно познавање Excel
 • Од 2-4 години работно искуство во набавки.
 • Мотивираност и желба за постигнување резултати
 • Проактивност, иницијатива и насоченост кон изнаоѓање решенија, развиена логичност, аналитичност
 • Организираност и флексибилност
 • Одлични вештини за комуникација, пишања и вербална
 • Развиено чуство за тимска работа, одгворност и уредност

 

Работни задачи:

 • Односи со добавувачи
 • Залихи и оптимален лагер
 • Реализација на набавки 
 • Договори и документација
 • Соработка со други сектори
 • Соработка со шпедиции и државни институции
 • Евиденција на податоци
 • Прегледи и извештаи
 • Управување со документација
 • Законска регулатива
 • Процедури и стандарди
 • Планирање
 • Учествува во подготовката и реализацијата на буџетот за набавки во својата област
 • Процедури и стандарди
 • Активно учествува во проектни тимови како експерт во својата специјалност.
 • Врши и други задачи по налог на претпоставениот.

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција преку испраќање на вашето CV и Мотивационо Писмо на маил: [најави се за да го видиш е-маилот] , и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуровиа Дооел.

www.eurovia.mk | [најави се за да го видиш е-маилот] | Eurovia LTD, North Macedonia | str. 101 no: 15, 1226, Zelino

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »