Фармацевт, Фармацевтски техничар

 • Објавен пред 7 месеци
 • ПЗУ Дател Фарма
 • Активен до 15.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

 • ВСС – Дипломиран фармацевт (со лиценца за работа)
 • ССС- Фармацевтски техничар
 • Претходно работно искуство во аптека
 • Работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

 • Способност за брзо учење
 • Развиени комуникациски вештини
 • Креативност
 • Организираност
 • Самоиницијативност
 • Одговорност
 • Пожелно е познавање на некој од локалните јазици (албански, турски)

Задолжително испратете CV на datelfarmaoglas@gmail.com

КЛИКНИ